Dhjetor 18, 2020 | Friday

Ambasadorët e Rinj Evropian diskutojnë me Ambasadorin Szunyog

Ambasadori Szunyog dhe Ambasadorët e Rinj Evropian patën një diskutim konstruktiv, me fokus diskutimi tema si prosperiteti i të rinjve dhe politikat e të rinjve në Kosovë dhe rajon.

Ndërsa, në pjesën e dytë të diskutimit, në sesionin pyetje-përgjigje Ambasadori Szunyog i‘u përgjigj pyetjeve të Ambasadorëve të Rinj.