Prill 03, 2020 | E premte

Share This Post With:

Ambasadorja Apostolova nënshkruan kontratë me vlerë 5 milionë euro për luftimin e COVID-19

Më poshtë mund të shihni kontratën prej 5 milionë eurosh për nevojat e menjëhershme të Kosovës për luftimin e pandemisë COVID-19, të nënshkruar nga Ambasadorja Apostolova me UNOPS më 30 mars 2020, në praninë e Kryeministrit në detyrë Albin Kurti, dhe ministrave në detyrë Vitia dhe Reka.