Gusht 13, 2020 | Thursday

‘Artistët në Karantinë’ – Lorik Sylejmani

‘Vepra ime në këtë ekspozitë ka të bëjë me konspiracionet, viruset, me vaksinën, me vdekjet, të gjitha këto të shpërfytyruara në art dhe të sjella për publikun që ky i fundit të reflektojë” – Lorik Sylejmani.

Loriku është një prej artistëve pjesëmarrës në ekspozitën ‘Artistët në Karantinë’, e cila është e hapur në Shtëpinë e Evropës dhe vjen si bashkëpunim me Galeria Kombëtare e Kosovës / The National Gallery of Kosovo.
▶️ Udhëtoni nëpër ekspozitën virtuale këtu: https://bit.ly/2Y5oA7J