Qershor 12, 2019 | Wednesday

“Divine Symmetry”, ekspozitë nga Aleksandar Kasalovic

Me 12 qershor, Europe House në Mitrovicën e Veriut e hapi ekspozitën me punët e artistit Aleksandar Kasalovic.

Aleksandar është një dizajner grafik dhe artist vizuel nga Mitroivca i cili ka diplomuar në Fakultetin e Arteve.

Vizitorët mbetën të fascinuar nga ilustrimet e tij digjitale minimaliste të cilat ishin të ekspozuara në këtë hapësirë deri me 19 qershor.