Discussion: Cogeneration and city heating in Pristina

1
Shtator 25, 2020

Dita Evropiane e Gjuhëve 2020

READ MORE

Shtator 23, 2020

Garë e fotografisë | Covid-19: Gratë dhe tregimet e tyre

READ MORE

Shtator 22, 2020

BE vazhdon ta ndihmojë Kosovën në luftën me COVID-19

READ MORE

Shtator 16, 2020

Koronavirusi nuk është miku yt, por ti ke superfuqi për ta parandaluar atë

READ MORE

Shtator 07, 2020

‘Në kohë të pandemisë: Ndikimi në artin dhe kulturën në Kosovë’

READ MORE

Shtator 04, 2020

Ambasadori i ri i BE-së në Kosovë, Tomáš Szunyog: Jam mirënjohës për mundësinë për të shërbyer në Kosovë

READ MORE

Gusht 30, 2020

‘Artistët në Karantinë’ – Brilant Milazimi

READ MORE

Gusht 25, 2020

‘Artistët në Karantinë’ – Edona Kryeziu

READ MORE

Gusht 21, 2020

Marzia: E mposhta COVID-in pas shumë dhimbjeve, prandaj ju lus që t’i merrni të gjitha masat dhe ta mbroni shëndetin tuaj

READ MORE

Gusht 21, 2020

Rrëfimi i Bojana Beoviq nga Sllovenia: Si veproi shteti në mënyrë të suksesshme me pandeminë

READ MORE

Gusht 21, 2020

Giuseppe Ruocco – një profesionist italian i mjekësisë ndan këshillat me Kosovën në luftën kundër COVID-19 

READ MORE

Gusht 20, 2020

‘Artistët në Karantinë’ – Artan Hajrullahu

READ MORE

Gusht 17, 2020

‘Artistët në Karantinë’ – Arbnor Karaliti

READ MORE

Gusht 17, 2020

‘Artistët në Karantinë’ – Driton Selmani

READ MORE

Gusht 13, 2020

‘Artistët në Karantinë’ – Lorik Sylejmani

READ MORE

Gusht 04, 2020

BE-ja dorëzon serinë e pestë të asistencës emergjente për Kosovën

READ MORE

Gusht 01, 2020

Ekspozita virtuale ‘Artistët në Karantinë’ tregon karantinën e gjashtë artistëve

READ MORE

Korrik 24, 2020

Zyra e BE-së në Kosovë dhe Shtëpia e Evropës lansojnë fushatën sensibilizuese rreth COVID 19

READ MORE