Discussion: Cogeneration and city heating in Pristina

1
Qershor 02, 2020

Kosova merr pjesën e dytë të ndihmës emergjente prej 5 milion eurosh për luftimin e Covid-19 nga Bashkimi Evropian

READ MORE

Maj 24, 2020

440 mijë qytetarë ndoqën aktivitetet online të Javës së Evropës

READ MORE

Maj 22, 2020

Ambasadorja Apostolova bën thirrje për përfshirje më të madhe të fëmijëve me aftësi të kufizuara

READ MORE

Maj 20, 2020

Kosova merr sot pjesën e parë të ndihmës emergjente prej 5 milion eurosh për luftimin e Covid-19 nga Bashkimi Evropian

READ MORE

Maj 19, 2020

Shpëtim Selmani është laureati i Kosovës me Çmimin e BE-së për Letërsinë 2020

READ MORE

Maj 10, 2020

Bashkimi Evropian në Kosovë i jep Profesor Lul Rakës Çmimin Evropiani i Vitit 2020

READ MORE

Prill 16, 2020

Shpallen finalistët nga Kosova për Çmimin Letrar të BE-së

READ MORE

Prill 11, 2020

Asistencë për familjet në nevojë gjatë pandemisë

READ MORE

Prill 07, 2020

Dita Botërore e Shëndetit – 7 prill

READ MORE

Prill 03, 2020

Shtëpia e Evropës ka faqen e vet në Facebook

READ MORE

Prill 03, 2020

Ambasadorja Apostolova nënshkruan kontratë me vlerë 5 milionë euro për luftimin e COVID-19

READ MORE

Mars 23, 2020

BE dhe organizatatat humanitare ndërkombëtare në Kosovë do të ndajnë deri në 5 milion EURO për të luftuar përhapjen e #COVID-19

READ MORE

Mars 11, 2020

U lansua publikimi ‘Flasin Gratë – Një vit i përkrahjes nga BE për barazinë gjinore dhe fuqizimin e grave në Kosovë’

READ MORE

Mars 09, 2020

Një grua për një grua – Elife Podvorica Jashari dhe Arta Jashari

READ MORE

Shkurt 28, 2020

Përurimi i kopshtit të fëmijëve ‘Cicërimat’, një projekt i financuar nga Bashkimi Evropian në Kosovë

READ MORE

Janar 14, 2020

‘There’s nothing… more than this’ në Shtëpinë e Evropës në Prishtinë

READ MORE

Janar 10, 2020

Festivali i Filmit Evropian në Prishtinë, i prezantuar nga Bashkimi Evropian në Kosovë

READ MORE

Janar 10, 2020

Ngjarjet kryesore të vitit 2019 në Shtëpinë e Evropës në Prishtinë dhe Mitrovicë të Veriut

READ MORE