Nëntor 29, 2018 | Thursday

‘Gratë e Kosovës në promovimin e artit dhe kulturës’

Dhjetori në Qendrën e Informimit dhe Kulturës së Bashkimit Evropian i dedikohet promovimit të punës së gruas kosovare në diplomaci kulturore dhe art me moton:
‘Gratë e Kosovës në promovimin e artit dhe kulturës’ :

4444