Prill 19, 2019 | Friday

Ngjarjet artistike dhe kulturore të BE-së: Koncert nga ‘Sve Moje Zvezde’

Qendra Informative dhe Kulturore e BE-së në Mitrovicën e Veriut ka organizuar koncert me shkollën ‘Sve moje zvezde’.

Shkolla e financuar edhe nga Bashkimi Evropian në vitin 2016-të, ka sot rreth 150 anëtarë të regjistruar të cilët dëshirojnë të përmirësojnë teknikat e tyre të zërit dhe performancën muzikore.

18

Në këtë koncert fantastik u performuan rreth 60-të këngë nga pjesëmarrës të moshave të ndryshme.

12-2