Nëntor 03, 2020 | E martë

Share This Post With:

Rezultatet e konkursit fotografik ‘COVID19: Gratë dhe tregimet e tyre’ janë këtu!

Rezultatet e konkursit fotografik ‘COVID19: Gratë dhe tregimet e tyre’ janë këtu!

Tregimet dhe fotografitë fituese mund t’i lexoni duke klikuar këtu.