Shtator 30, 2022 | Friday

Ta rizbulojmë Gjilanin

Qyteti i bukur i Gjilanit ishte ndalesa e radhës e Ambasadorëve tanë të Rinj Evropian (YEA), në episodën e tretë të series “Zbulo qytetin tim”. Agnesa Jashari, Ambasadorja jonë nga Gjilani, na udhëhoqi në Bibliotekën e qytetit, muzeun etnologjik, dhe ndërtesat tjera të rëndësishme për qytetin, të revitalizuara me mbështetjen e Bashkimit Evropian. Shikoni episodën e plotë!