Maj 9, 2019 | Thursday

‘Të flasim për ekonominë’ – Fillon Fushata për Ekonomi e Bashkimit Evropian në Kosovë

Fushata e tretë e Bashkimit Evropian në Kosovë, Fushata për Ekonomi, është lansuar me datë 7 maj. Fushata do të fokusohet në investimet e huaja, investimet e BE-së në zhvillimin ekonomik në Kosovë, krijimin e vendeve të reja të punës, startups, bizneseve dhe kompanive dhe garës së mirëfilltë në ekonomi. Gjeni poshtë edhe videot e realizuara për Fushatë, e cila do të zgjasë shtatë javë.  #letstalkeconomy