Maj 15, 2019 | Wednesday

Garë për ide për nisje biznesi – “Ma trego mendjen afariste!”

A keni ndonjë ide biznesi që kërkon mbështetje për t’u realizuar?
Zyra e BE-së dhe Shtëpia e Evropës në Kosovë ju ftojnë të jeni pjesë e garës dhe të keni rast të
merrni financim për idenë tuaj afariste.

Forma e Aplikimit_SHQ

Shkruani një përshkrim të shkurtër të idesë së biznesit dhe një plan të shkurtër biznesi.
Dorëzoni aplikacionin në info@europehouse-kosovo.com

Afati i fundit për dorëzim të aplikacioneve është më 7 qershor 2019.

Juria profesionale do të përzgjedhë tri idetë më atraktive dhe Shtëpia e Evropës do të
organizojë një prezantim publik të 3 propozimeve para investitorëve të mundshëm.
Shpërblimi: 3 propozimeve më të mira do t’u ofrohet mundësia ta gjejnë një INVESTITOR dhe ta
fitojnë një pako mbështetëse prej 20,000€ në shërbime nga ICK dhe Gjirafa.
Gara është pjesë e fushatës për Zhvillim Ekonomik “Të flasim për ekonominë!” të mbështetur
nga BE në Kosovë dhe të zbatuar nga Shtëpia e Evropës.

Gara është e hapur deri më 7 qershor.

Lokacioni: Shtëpia e Evropës, Prishtinë – Kosovë.